Workshops voor professionals

Scholing op maat

Onze trainingen zijn primair gericht op werkgebieden waarin de interactie met mensen van groot belang is, zoals de gezondheidszorg en het onderwijs.

Als gastspreker of workshopleider verzorgen wij lezingen en workshops. Dit doen we op congressen en symposia en ook op ouderavonden of studie- en teamdagen van scholen, kinderdagverblijven en werkplekken in de zorg. Hierbij kunt u denken aan onderwerpen op het gebied van opvoeding, (motorische) ontwikkeling van kinderen, waarnemen van gedrag bij kinderen, werkstijlen.

Leeft er binnen uw praktijk, school of kinderdagverblijf een vraag over een van deze thema’s? Wij denken graag met u mee over scholing op maat op uw werkplek.

Ook kunt u terecht voor een tweetal praktische en inspirerende workshops.

Workshops Werkstijlen

Elke professional heeft een eigen werkstijl. Iedere werkstijl heeft zijn kwaliteiten en valkuilen. Hierdoor  kunnen sommige situaties soepel verlopen terwijl andere u veel energie kosten. Lees meer ->

Workshop Werkstijlen voor Teams

Ontdek de verschillende werkstijlen binnen uw team. Hoe versterken ze elkaar of zwakken ze elkaar af? En hoe doorbreekt u als team terugkerende patronen? Lees meer >

Praktische informatie

Voor vragen en informatie over scholing op maat kunt u contact opnemen via 06-29184175 of info@beweginginontwikkeling.nl.