Mindfulness voor kleuters en hun ouders

 

Uit je hoof in de lijf

Boze buien of snel van slag? Maar door blijven stuiteren? Moeite hebben met de overgang van wakker zijn naar slapen? Een avondritueel dat almaar langer en langer wordt?
Dan kan Uit je hoofd in je lijf voor kleuters en hun ouders jullie helpen.

De jongste versie van Uit je hoofd in je lijf is een serie van 3 trainingen die we speciaal ontwikkeld hebben voor kinderen in de kleuterleeftijd (4-6 jaar) en hun ouders.

In de drie trainingen ga je samen met je kind op avontuur. Spelenderwijs ontdekken jullie door bewegen, ademhalings- en ontspanningsoefeningen, massage en verhalen hoe je samen tot rust kunt komen. Je leert je kind nog beter kennen. Welke seintjes geven bij jouw kind aan dat het tijd is voor een “hangmatmomentje” en wat is voor jouw kind fijn om zich relaxed te voelen en sneller in slaap te vallen?

Elke keer doen jullie nieuwe ideeën op om thuis samen te kunnen ontspannen. Niet alleen ’s avonds voor het slapen gaan, maar juist ook in de hectiek van alledag.

Een relaxed moment om samen met je kind het weekend te beginnen!

De serie van 3 wekelijkse trainingen wordt aangeboden in ons centrum. De groep bestaat uit minimaal 5 en maximaal 8 kinderen en hun ouder.

Praktische informatie

  • Locatie: Rembrandtlaan 2B, 3723 BJ, Bilthoven
  • Data voorjaar 2019: elke serie bestaat uit 3 opeenvolgende trainingen
    – zaterdag 30 maart en 6 en 13 april
  • Tijd:
    9.30u-10.30u
  • Prijs: € 90,-
  • Trainers: Anne-Marije van Riet en Femke Kooijmans
  • Aanmelden: Je kunt jou en je kind samen aanmelden. Bij minimaal 5 deelnemers gaat de training van start.

Voor aanmelding of meer informatie kun je contact opnemen via 06-29184175  (Anne-Marije van Riet) of via 06-45173760 (Femke Kooijmans)