Mindfulness voor jongeren

Uit je hoofd in je lijf voor jongeren

Grip krijgen op stress of spanning voor een toets of examen. Je beter kunnen focussen op je huiswerk. Je rust kunnen pakken op de momenten dat je dat nodig hebt. Weten waar je energie van krijgt en waarvan je batterij juist leegloopt. Beter opgewassen zijn tegen de verleidingen van je smartphone. Rust in je hoofd krijgen als je wilt slapen. Ontdekken welke mogelijkheden jij hebt om dingen te kunnen veranderen in een richting die jij wil.

Stuk voor stuk tools die je helpen om je veerkracht te vergroten. Een grotere veerkracht maakt dat je beter om kunt gaan met tegenslagen, je concentratie toeneemt, je minder stress en meer rust ervaart, je fitter bent, jezelf gezonder voelt en meer lol hebt in de dingen die je doet.

In de zesweekse training leer hoe je brein werkt, met welke signalen jouw lichaam je probeert te waarschuwen of alarm slaat, hoe je je gedachten weer op een rijtje krijgt zonder erin vast te lopen en wat jij kunt doen om je relaxt te voelen. Je krijgt praktische tools zodat je kunt ontdekken welke dingen helpen voor jou. Thuis kan worden geoefend met een eigen werkboekje en geluidsbestanden.

De training wordt aangeboden in ons centrum, maar leent zich er ook voor om op school in de klas gegeven te worden. Voor informatie over de mogelijkheden voor training op locatie en de daarvoor geldende prijzen kun je contact met ons opnemen.

Praktische informatie

  • Locatie: Rembrandtlaan 2B, 3723 BJ, Bilthoven
  • Data najaar 2019: elke serie bestaat uit 6 opeenvolgende trainingen
    – donderdag 26 september, 3, 17 en 31 oktober en 7 en 21 november
  • Tijd: 19.45-20.45u
  • Prijs: € 150,-
  • Trainers: Anne-Marije van Riet en Femke Kooijmans
  • Aanmelden: Je kunt je kind individueel aanmelden of samen met een vriend of vriendin. Bij minimaal 5 deelnemers gaat de training van start.

 

Voor aanmelding of meer informatie kun je contact opnemen via 06-29184175  (Anne-Marije van Riet) of via 06-45173760 (Femke Kooijmans)