Femke Kooijmans

 

Ik heb ruim 18 jaar ervaring als kinderfysiotherapeut en pedagoog, waarvan de eerste zeven jaar in het Wilhelmina Kinder Ziekenhuis in Utrecht.

Nadat ik de opleiding tot ouderschapscoach heb afgerond, ben ik mijn eigen bedrijf gestart: ‘Ouderschap Advies en Coaching’. Mijn doel is ouders handvatten te geven en te begeleiden met vragen, die leven over hun ouderschap, om zo de verbinding tussen kind en ouder te optimaliseren.

Daarnaast ben ik blijven werken als kinderfysiotherapeut in de particuliere praktijk. Daar heb ik beide specialisaties kunnen bundelen. Hierdoor kan ik motorische vragen vanuit een breder perspectief bekijken, wat voor veel ouders en kinderen een meerwaarde betekent.

Sinds 2000 ben ik verbonden aan de Hogeschool Utrecht, waar ik met veel plezier doceer aan de Master Fysiotherapie Specialisatie Kinderfysiotherapie op het gebied van de pedagogiek, communicatie en gedrag. Ook begeleid ik collega’s in opleiding op de werkvloer.

Als pedagoog en kinderfysiotherapeut vind ik het fantastisch om ouders en kinderen stappen te zien maken in het oplossen van hun opvoed- of beweegprobleem. Het samen zoeken naar oplossingen en het daarbij inzetten van de kwaliteiten van ouders en kinderen geeft me enorm veel voldoening in mijn werk.

Je kunt me bereiken via 06-45173760 of fkooijmans@beweginginontwikkeling.nl.