Kinder- & jongerencoaching

Kindercoaching

Samen met je kind inzicht krijgen in wat er speelt en hoe het voor hem of haar werkt. Helderheid in wat jouw kind nodig heeft om dingen te veranderen. Het vertrouwen bij je kind om dat ook daadwerkelijk te doen. Allemaal tools die de veerkracht van je kind vergroten. Een grotere veerkracht zorgt ervoor dat ze beter om kunnen gaan met tegenslagen, zich niet overmand voelen door hun emoties, ze minder gespannen zijn, zich fitter, sterker en gezonder voelen en meer lol hebben in de dingen die ze doen.
Lees meer ->

Jongerencoaching

De ‘baas’ worden over je eigen leven. Weten waar je goed in bent en waar je energie van krijgt. En ook wat je lastig vindt en waar je batterij van leegloopt. Ontdekken welke mogelijkheden er zijn om dingen te kunnen veranderen in een richting die jij wil. Inzicht in wat jij zelf kunt doen en wie jou daarbij kunnen helpen. Stuk voor stuk tools die je helpen om je veerkracht te vergroten. Een grotere veerkracht maakt dat je beter om kunt gaan met tegenslagen, je minder stress ervaart, je fitter bent, jezelf gezonder voelt en meer lol hebt in de dingen die je doet. Lees meer ->

Praktische informatie

Mocht je vragen hebben of meer informatie willen over kinder- en jongerencoaching dan kun je, geheel vrijblijvend, contact opnemen met Anne-Marije van Riet via 06-29184175 of amvanriet@beweginginontwikkeling.nl.