Ons Corona-beleid vanaf 16 maart aanstaande

Gezien de nieuwste ontwikkelingen rondom het Corona-virus hebben wij besloten vanaf morgen, maandag 16 maart, alle afspraken voor de komende twee weken waar mogelijk digitaal aan te bieden.

Achter de schermen zijn we samen momenteel hard bezig om alles klaar te stomen zodat we onze begeleiding zo goed mogelijk op afstand kunnen continueren.

De redenen dat we eventuele nieuwe maatregelen van de overheid niet willen afwachten zijn dat we jullie en onze gezondheid van grote waarde vinden. Ook willen we een bijdrage leveren om de verspreiding van het virus (zoveel mogelijk) in te dammen. Daarbij hebben we allebei in onze directe omgeving een aantal mensen die tot de kwetsbare doelgroep behoren en deels van onze hulp, zorg en het contact met ons afhankelijk zijn. Ook daarin willen we onze verantwoordelijkheid nemen.

Spannende tijden en niet weten wat er gaat komen vraagt om nieuwe manieren van verbinding, een andere beweging, leiderschap en out-of-the-box-denken. Afgelopen vrijdag hebben we tijdens de eerste e-consulten ervaren dat begeleiding op afstand zeer waardevol kan zijn. Door mee te kijken, mee te denken en samen te puzzelen en te doen kunnen we ook op afstand de verbinding zoeken en met elkaar werken aan beweging, ontwikkeling en herstel.

We wensen jullie voor de komende tijd veel veerkracht toe en alles wat jullie nodig hebben om je fit, vitaal en gezond te voelen. En we wensen dat we met elkaar naast de zorg voor onszelf ook oog blijven houden voor de kwetsbare personen in eenieders omgeving.

Femke & Anne-Marije