Inspiratie-avond over broodtrommels en meer groente dinsdag 9 oktober

Vanuit ouders krijgen we steeds vaker vragen over voeding. Hoe vul je een gezonde broodtrommel voor je kind, die ook nog leeggegeten wordt? Op welke manier kun je meer groente op het gezinsmenu zetten zonder dat je kind met lange tanden aan tafel zit?

Natuurvoedingsadviseurs Jacqueline Visser en Irene Sluis vertellen je er graag over op dinsdag 9 oktober bij ons in de wachtkeuken. Ze laten je aan de hand van een kleine proeverij ervaren hoe lekker ‘gezond’ kan zijn. Aan het eind van de avond kun je met allerhande tips, recepten en inspiratie naar huis.

Interesse? Geef je op via info@beweginginontwikkeling.nl.

Vanaf 19.45u staan koffie, thee en ander lekkers klaar. Het programma start om 20.00 uur en duurt tot 21.30 uur.

Kosten: er staat een pot waar je aan het eind van de avond naar eigen inzicht en draagkracht een kleine donatie in kunt doen.