Kindtool Mijn Positieve Gezondheid

Wat een feestje! Als resultaat van een prachtige samenwerking tussen verschillende deskundigen die met kinderen werken is op donderdag 13 oktober jl. de kindtool Mijn Positieve Gezondheid gelanceerd in het WKZ. Met deze tool wordt de gezondheid van een kind gemeten vanuit een veel breder perspectief dan alleen lichamelijke fitheid en komt duidelijk naar voren wat voor het kind zelf belangrijk is om zich gezond te voelen. Dat kan dan ook richtinggevend zijn in de begeleiding van een kind. De tool sluit goed aan bij de visie en werkwijze van ons centrum en daarom zijn we blij dat we hebben mogen participeren in het ontwikkelen van de tool.

Ben jij benieuwd naar wat je kind zelf belangrijk vindt? Of is je kind nieuwsgierig naar waar gezondheid allemaal mee te maken heeft? Door op onderstaande afbeelding te klikken kom je op de website van Mijn Positieve gezondheid. Je kind kan de tool hier zelf invullen.

Schermafbeelding 2017-10-25 om 15.06.10