Zorgpolissen 2017

De zorgpolissen voor 2017 zijn bekend.

Je kunt tot 1 februari 2017 overstappen naar een andere zorgverzekeraar, mits je uiterlijk 31 december bij je huidige zorgverzekeraar hebt opgezegd.

Onze beroepsvereniging, het Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie (KNGF), komt voor 2017 met slechts vier polissen met ruime dekking voor fysiotherapie die leveren wat ze beloven. Dit komt omdat veel verzekeraars een behandelindex of -gemiddelde hanteren waar fysiotherapeuten die meer behandelen op afgerekend kunnen worden.

schermafbeelding-2016-12-02-om-10-07-25

Op www.defysiotherapeut.com/goed-verzekerd vind je meer informatie over verzekeren, de behandelindex en -gemiddelde en tips om op te letten bij het afsluiten van een (aanvullende) zorgpolis. Wij adviseren je een eigen vergelijking via www.zorgverzekeringwijzer.nl te maken voordat je een poliskeuze maakt.

Stopdebehandelindex, een initiatief van een aantal collega-fysiotherapeuten, heeft een gratis e-book gemaakt waarin alle polissen voor 2017 overzichtelijk op een rij zijn gezet.

Dit e-book kun je gebruiken als naslagwerk bij één van de vergelijkingssites en daarmee voor 2017 een goede keuze maken. Het e-book is gratis te downloaden door op onderstaande afbeelding te klikken of via joom.ag/PicQ.

schermafbeelding-2016-12-02-om-10-13-09

Mocht je na het lezen van alle informatie nog vragen hebben dan beantwoorden wij die graag.