Are you out of your mind?!

Vrijdag 4 november heeft Anne-Marije op het congres van de beroepsvereniging voor kinderfysiotherapeuten, de NVFK, gesproken over hoe we the mind en the body van kinderen meer in balans kunnen brengen.

In een Meet the Expert over mindfulness ging het over de werking van je brein, de kracht van je gedachten, de signalen waarmee je lijf probeert om aandacht te vragen en de manieren waarop je aandacht kunt trainen. De deelnemers hadden de mogelijkheid om een aantal oefeningen aan den lijve te ervaren, vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen over hoe mindfulness in te passen in ons vak.

Een bijzondere manier om onze kennis en ervaring te kunnen delen met collega’s.

Meer weten over mindfulness op de mindfulnesstraining voor jongeren?
Je kunt, geheel vrijblijvend, contact met ons opnemen.

img_6012     img_6021